Направи дарение

banner darenieРегистрирахме фондация „Нашите недоносени деца" от позицията си на родители, преживели изпитанието преждевременно раждане. И именно от позицията си на родители, ние сме наясно с нещата, които се нуждаят от промяна в грижата към недоносените, подходът към родителите, проследяването и превенцията от заболявания. Ние съществуваме, защото имаме желание, ентусиазъм и амбиция да променим това, което се нуждае от промяна. За момента разчитаме само на собствените си сили, доброволен труд, лични финансови вложения в каузата и доброволни дарения. Трудно е, но нашата кауза си струва, защото искаме да спестим на родителите на недоносени деца, както и на самите деца проблемите, с които ние самите сме се сблъсквали.

Със своето дарение ти подподомагаш нашата кауза, а за нашите дейности, мисия, цели и проекти можеш подробно да се информираш в този сайт. За нас е важно да знаем, че имаме подкрепата на хората – това ни гарантира, че сме на прав път в това, което правим.

Ако искаш да ни подкрепиш, нашата банкова сметка е:

Фондация "Нашите недоносени деца"
Уникредит Булбанк
IBAN BG24UNCR70001520702588
BIC: UNCRBGSF

Чрез формуляра по-долу можете да направите дарение чрез системата на ePay.bg. Не е необходимо да имате регистриран акаунт, тъй като системата дава възможност за директно дарение с кредитна или дебитна карта.

Описание Сума
Дарение за фондация "Нашите недоносени деца". BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Можете да направите дарение чрез системата на PayPal. При кликване на бутона "Donate" ще бъдете пренасочени към PayPal където е необходимо да посочите сумата, която желаете да дарите в подкрепа на недоносените деца. Системата дава възможност за използване на кредитна или дебитна карта.    


Банер

Семеен Център "Малки чудеса"

комплексна подкрепа с грижа за
ранното детско развитие

Семеен Център Малки Чудеса

гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4 и 5 | тел. 0887 545 446