Ingram Micro Bulgaria покрепя 100 семейства на недоносени новородени със специален подарък

В началото на 2021 г. екипът на Фондация "Нашите недоносени деца" разработи "Дневник за герои" с много любов и мисъл за борбените преждевременно родени бебета и техните родители.

Истински щастливи сме да споделим, че благодарение на Ingram Micro Bulgaria – лидер в информационните технологии – подкрепяме 100 семейства със 100 броя от този специален Дневник в отделенията по неонатология на 19 болници в страната. Щастливи сме, че това се случва в седмицата, когато отбелязваме 15 май – Световния ден на кенгуру-грижите.

Преждевременната поява на бебето е събитие, съпроводено с множество въпроси и притеснения. Престоят в болницата е един от най-трудните моменти за родителите, които са свързани с много объркване, буря от емоции и тревожност. След първоначалните интензивни преживявания, родителите на недоносени бебета имат нужда да организират случващото се в мислите си, да присъстват в настоящия момент и да отбележат промените, през които бебето им преминава, както и самите те - постиженията, трудностите, важните събития.

Сърдечно благодарим за подкрепата, доверието и възможността повече родители да имат "Дневник за герои" още по време на престоя си в болницата, защото знаем, че е много ценен, а между страниците си носи и частица от самите нас!

Image from iOS 2Банер

Семеен Център "Малки чудеса"

комплексна подкрепа с грижа за
ранното детско развитие

Семеен Център Малки Чудеса

гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4 и 5 | тел. 0887 545 446