2020-06-10 10:23:48

Годишен доклад за дейността на Фондация “Нашите недоносени деца” за 2019 г.

Вече сме в средата на 2020 г., но днес ще погледнем към изминалата 2019 г., за да направим равносметка за всичко, което ни се случи и което заедно успяхме да постигнем. Ще погледнем към малките и големи успехи, към поставените цели, към новите и вече изградени приятелства и партньорства.

За нас 2019 г. беше една наистина динамична година, изпълнена с много ентусиазъм, предизвикателства и неуморен труд. В отчетът, който изготвихме за дейностите ни през изминалата година, вярваме, че ще намерите и себе си и ще си припомните онези споделени моменти, в които заедно вървим към общата ни цел - всяко бебе, независимо колко грама е родено, да получи качествена и съвременна медицинска грижа, а тази грижа да е фокусирана върху нуждите на семейството и тяхното право да бъдат до детето си. A отвъд болничния период, всяко дете със специални потребности да получи подкрепа спрямо своите индивидуални нужди, която да гарантира неговото оптимално детско развитие.

Не ни бе никак леко да съберем и обобщим всички реализирани проекти, инициативи, събития и кампании в следващите страници. Но знаете ли, най-голямото предизвикателство бе да изразим възхищението и благодарността си към всички вас, които ни подкрепихте. Защото е трудно да ги облечем в думи. Трудно е да опишем всички емоции, сълзи и усмивки, споделени моменти, вълнения, трудностите и предизвикателствата през, които преминахме, заедно.

Този доклад е начин да Ви благодарим, да Ви разкажем за работата си с всички наши партньори, колеги, организации, приятели, семейства и доброволци. За нас е истински важно да прочетете нашата "история" от 2019 г., защото тя е прозорецът към взаимното доверие.

Годишния отчет за дейността ни можете да прочетете ТУК.

2964385-smaller

2964553-smaller

2964387-smallerБанер

Семеен Център "Малки чудеса"

комплексна подкрепа с грижа за
ранното детско развитие

Семеен Център Малки Чудеса

гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4 и 5 | тел. 0887 545 446