Стани доброволец

dobrovolci

Присъедини се към нас – стани доброволец

Големите начинания са свързани и с големи усилия. Ежедневно се сблъскваме с проблема – много идеи, малко ресурс. А най-ценният ресурс е човешкият. Ако си лично свързан с проблемите на прежедверемнното раждане; ако ти, твой близък или приятел се е сблъсквал с това, ако ти самият си бил недоносено дете или ако просто по някаква твоя лична причина си обвързан с нашата кауза – присъедини се към нас!

Ние сме отворени за всякакво сътрудничество! Имаме много идеи, но сме сигурни, че колкото повече ставаме, толкова повече ценни идеи ще „родим" ... и ще ги „износим" заедно :), за да се превърнат в нещо наистина ценно за недоносените бебета на България и техните семейства.

Бъди полезен за каузата като допринесеш с това, в което си добър – може да си преводач, юрист, счетоводител, медицинско лице, журналист, психолог, социален работник, рехабилитатор, пр. и пр. или голям ентусиаст :)
Където и да е твоята сила, ако нашата кауза ти е на сърце, със сигурност ще открием най-ефективния начин да работим заедно.

Ако искаш да станеш доброволец към фондация „Нашите недоносени деца" - свържи се с нас на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Доброволният труд по социално значими каузи и проекти може да бъде наистина удовлетворяващо изживяване. Ще се срещнете с нови хора, ще научите много истории, ще споделите болката на много чужди съдби, но ще знаете, че сте подали ръка на тези, които точно в този момент се нуждаят от вашата подкрепа!
Ако не знаете как бихте могли да допринесете към каузата на „Нашите недоносени деца" - вижте в нашия доброволчески каталог (очаквайте скоро)

Банер

Консултация с психолог

Михаела Виденова - клиничен психолог Михаела Виденова
клиничен психолог
Консултация с психолог
ПРИЕМНО ВРЕМЕ
четвъртък от 18:30 до 20:00 ч
след предварително записване на
mvidenova@premature-bg.com