Наръчниците на Фондация “Нашите недоносени деца” вече и в Столична библиотека

Във Фондация "Нашите недоносени деца" вярваме, че знанието трябва да бъде споделено и достъпно, защото това е единственият начин да се справяме успешно с предизвикателствата като отделни личности и като общество.

През последните две години се стараем да достигаме до възможно повече родители и специалисти с наръчника "Всичко за недоносените бебета", който се разпространява безплатно в неонатологични отделения в страната, а може да бъде свален и онлайн.

Преди броени дни от печат излезе и вторият наръчник на Фондацията: Наръчник за кенгуру-грижи и ранно детско развитие при недоносени деца - "Спасителна прегръдка за недоносените бебета", посветен на кенгуру-грижите и ранното детско развитие при преждевременно родени деца. Той също ще бъде безвъзмездно разпространяван в подкрепа на родителите на недоносени деца и специалистите, желаещи да развиват един успешен модел на семейно-ориентирана грижа в неонатологичните си отделения.

Щастливи сме да споделим, че двата наръчника вече са на разположение в Столична библиотека и нейните филиали в София, тъй като тяхната ценност и важността на споделянето им с възможно повече хора бяха разпознати от служителите на библиотеката.

Благодарим сърдечно за възможността, предоставена от Столична библиотека и се надяваме това да бъде още една от стъпките към повишаване на обществената информираност и критичност!Банер

Семеен Център "Малки чудеса"

комплексна подкрепа с грижа за
ранното детско развитие

Семеен Център Малки Чудеса

гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4 и 5 | тел. 0887 545 446