Равносметка за коледния базар "Подари мъничко вълшебство" 2017

За нас, родителите на недоносени деца и техните близки, най-страшна е неизвестността. Дали ще оживее миниатюрното човече, появило се много рано на този свят и как ще се справи то от тук нататък. Много въпроси, които ако не намерят своите подходящи отговори, прерастват в тревоги, които носят нови питания и... се завърта порочният кръг. 


Именно, за да прекъснем тази верига от неизвестност и безпокойство, ние – от екипа на фондация „Нашите недоносени деца“ - създадохме „Малки чудеса“ – първият семеен център за недоносени бебета и техните родители. 


Всъщност, създадохме го не сами, а подкрепени от многото корпоративни и частни дарители, участвали в кампанията за набиране на средства или закупили артикули от миналогодишния ни благотворителен базар „Подари мъничко вълшебство“. А най-хубавото е, че Центърът не просто съществува, но и ще расте – не само с нови дейности и терапии, предназначени за децата, но и с идеята да достигнем и до родителите и децата, които нямат физическата възможност да идват често в София. Засега това ще стане под формата на онлайн лекции и обучения, достъпни за всички желаещи, за да бъдат и родителите извън столицата по-информирани, подготвени и да се почувстват част от нашето увеличаващо се семейство.

 

2017-3

 

А те сигурно няма да са малко, след като идеята да наберем средства за поддръжката и разширяването на дейността на „Малки чудеса“ – само за един ден донесе 7596 лв! Това се случи с безценната подкрепа на всички дарители на произведения, труд и средства, благодарение на които можем да се похвалим с поредното успешно издание на коледния ни благотворителен базар!

 

От цялото си сърце благодарим на всички, които направиха това възможно 

 

 

Ако не сте успели да ни посетите и все пак желаете да подкрепите работата ни, можете да закупите някои от красивите авторски артикули, които ще публикуваме на нашата фейсбук-страница

 

<3

Банер

Консултация с психолог

Михаела Виденова - клиничен психолог Михаела Виденова
клиничен психолог
Консултация с психолог
ПРИЕМНО ВРЕМЕ
четвъртък от 18:30 до 20:00 ч
след предварително записване на
mvidenova@premature-bg.com